Catalog online Lidl Saptamana Spaniola! 30.07.2012-5.08.2012


Serviciile noastre

Modalităţi de plată

În toate magazinele Lidl aveţi posibilitatea de a plăti în numerar sau cu cardul dumneavoastră. Avantajul e că în acest mod puteţi achita chiar şi valori ridicate, fără a trebui să purtaţi la dumneavoastră suma respectivă în numerar.

Produse proaspete

De la producţie până la vânzare, în toate magazinele noastre avem grijă ca mărfurile pe care le găsiţi pe rafturi să fie proaspete şi de cea mai bună calitate. Vă garantăm acest lucru!

Timp redus de aşteptare la casă

Vă oferim vaste servicii care vă uşurează cumpărăturile şi vă permit să economisiţi mult timp - de la numărul suficient de case deschise până la personalul nostru bine instruit, mereu la dispoziţia dumneavoastră.

Amabilitate şi promptitudine

Nimic nu este mai important pentru noi decât un client mulţumit. Fiecare client care a trecut cu plăcere pe la noi şi care revine cu plăcere, garantează viitorul Lidl.
Angajaţii noştri sunt întotdeauna prietenoşi, rafturile sunt mereu pline, iar magazinele noastre sunt mari, ordonate şi curate, astfel încât e o plăcere să rămâi
mai mult la cumpărături.

Program de funcţionare

Aproape toate unităţile noastre au un program de funcţionare prelungit. Puteţi face cumpărături la noi de luni până sâmbătă între 8-21 şi duminica între 9 - 17. Vă aşteptăm!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu